Nieuwsarchief

Gassan Diamonds Amsterdam heeft een nieuwe vestiging. De commercial voor deze luxe winkel heb ik ingesproken in mijn thuisstudio. 
Onlangs de commercials voor de NN Marathon Rotterdam in mogen spreken. Dank Nationale Nederlanden voor deze leuke (landelijke) klus! 
Trots om voor de meest gebruikte glucosesensor ter wereld van Freestyle Libre de instructievideos te mogen inspreken.
Leuk om weer voor Jumbo in actie te mogen komen! Voor dit merk heb ik de nieuwe TVC voor de klassieker "1000 KM Het Bordspel!" ingesproken. De Commercial is te zien bij o.a. Nickelodeon, DisneyXD en de NPO.
Voor TotalEnergies heb ik weer een hele reeks video's ingesproken. Gebruik is zowel intern (voor training) als online. 
Woensdag 9 maart heeft mijn studio een mooie upgrade gehad. Vanaf nu spreek ik in met de Neumann TLM 49 in combinatie met een RME Fireface UCX II (Preamp). Ook is mijn studio nu helemaal "kurkdroog" dankzij het plaatsen van nog wat extra Vicoustic panelen. Dank aan Klundert Music voor het goede werk!
Maandag 7 maart 2022 was de actiedag voor Oekraïne met Radio 555. Oftewel een gezamenlijke uitzending op nagenoeg alle landelijke zenders. Trots om als voice-over (belangeloos) een bijdrage te hebben mogen leveren door middel van het inspreken van een radiocommercial.
Ga terug naar naar de 80's, 90's en meer met het Jumbo partyspel The Decades! Voor dit leuke spel heb ik de instructievideo ingesproken. 
Als stemacteur krijg je te maken met veel verschillende soorten opdrachten. Zo heb ik voor Monster Jam onlangs een leuke nasynchronisatie klus gedaan. Binnenkort meer hierover!
Trots om te kunnen melden dat ik vanaf heden te horen ben in de commercials van Indeed. De spots zijn te horen op nagenoeg alle landelijke zenders (Sky Radio, Radio 1, Radio 538, SLAM etc.).
Ambulance Wens vervult de laatste wens van terminaal zieke patiénten. In december 2021 heb ik samen met een aantal collega stemacteurs belangeloos meegewerkt aan de radiocommercial voor deze mooie stichting. De commercial is in heel 2022 te horen via diverse regionale & landelijke radiozenders. 
 
Heb jij 'm al geproefd?! Lucozade Energy Drink is eindelijk hier! De door mij ingesproken campagne voor deze smaakvolle powerbooster van het Japanse bedrijf Suntory is nu te horen. 
Altijd leuk om commercials met Rotterdams accent te mogen inspreken! Het resultaat: 2 leuke dialoog spots voor Rotterdam Factoring. De commercials zijn te horen bij de populaire regionale omroep Rijnmond.
Daikin is een wereldwijde speler op het gebied van klimaatoplossingen in gebouwen. Echter is dit bedrijf zich ook bewust van de opwarming van de aarde. Over de bijdrage die Daikin daar zelf in levert sprak ik 2 interessante en leerzame animaties in. 
Voor Verasol een productvideo ingesproken over glazen schuifwanden. Altijd handig in deze regenachtige zomer! 
Het Erasmus MC heeft veel geld nodig voor onderzoek naar COVID-19 (het coronavirus). Voor het ziekenhuis, dat een coördinerende rol speelt in de pandemie, sprak ik (met collega stem Sascha) de landelijke commercial in. Hopelijk komt er snel veel geld binnen voor een vaccin! De campagne is te horen op bijna alle landelijke zenders. 
Onlangs gekozen als één van de (nieuwe) stemmen voor de commercials en instructievideo's van Ring (bekend van o.a. de video deurbel). Grote kans dat je me de komende tijd langs hoort komen in verschillende uitingen van dit innovatieve bedrijf met mooie producten.  
Weer een mooie (online) campagne ingesproken voor Rabobank. Blijft leuk om als voice-over voor dit soort bedrijven te mogen werken!
Sporten waar en wanneer jij dat wil? Dat kan met Gympass! Gympass is het zakelijke sport en wellness abonnement waarmee je kan sporten bij heel veel locaties, zelfs wereldwijd. Voor dit mooie concept sprak ik onlangs de Nederlandse instructievideo in. 
Meer dan 8000 deelnemers en ruim 500 km: dat is de Roparun! Voor deze non-stop estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam sprak ik de radiocampagne in. De commercial is te horen bij o.a. Radio Rijnmond, Omroep Brabant, NH Radio en QMusic.
Voor X2O, de voordeligste badkamerspecialist van Nederland (en België) heb ik onlangs de nieuwe promotievideo ingesproken. De video is te bekijken bij mijn demo's.
Bij de Hang Out Beach Bar op Bonaire is het altijd gezellig! (Weet ik uit ervaring :-). De campagne die ik onlangs insprak is te horen bij Mega Hit FM, de populairste zender van het eiland.
Voor Skate4Air samen met een bekende schaatser een leuke campagne ingesproken m.b.t. de Alternatieve Elfstedentocht. Beluister de spot bij de radiocommercials!
Voor de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting (NCFS) een mooie landelijke campagne ingesproken. De radiocommercial en tag-on zijn te horen op een groot aantal regionale en landelijke radiostations. Doel van deze campagne is zoveel mogelijk geld ophalen voor (de behandeling van) taaislijmziekte.
Benieuwd wie je werkelijk bent en waar je familie vandaan komt? Doe dan de MyHeritage DNA test! De nieuwe TVC's met mijn stem zijn vanaf nu te zien op diverse landelijke zenders. 
Snel even een croissantje of kop koffie scoren? Winkelketen Spar heeft inmiddels al zo'n 50 Spar City Stores waar dat kan! Om dit relatief nieuwe concept uit te leggen aan de (potentiële) klant is er een mooie corporate video ontwikkeld. Hiervoor heb ik de Nederlandse voice-over onlangs ingesproken. 
Klanten spelen is altijd leuk! Voor een (interne) instructievideo voor al het winkelpersoneel van Welkoop heb ik onlangs de stem ingesproken van een zeer tevreden klant. 
Voor het Engelse bedrijf Soak (leverancier hoogwaardige sanitair producten) een hele reeks instructievideo's ingesproken voor de Nederlandse markt. Handig voor elke doe-het-zelver!
Voor DB Schenker, onderdeel van Deutsche Bahn, de Nederlandse nasynchronisatie gedaan van enkele managers voor een reeks video's van dit in Europa opererende bedrijf.  
Voor het onlangs gefuseerde VodafoneZiggo een leuke inspreekopdracht gedaan. Binnenkort meer info over deze mooie klus!
Nasynchroniseren blijft leuk! Voor een binnenkort te verschijnen tekenfilm & game heb ik de Nederlandse stem mogen vertolken van Leo the Cat. 
Voor Google een aantal "Vox Pops" ingesproken voor een nieuwe online campagne voor de Nederlandse markt. Trots om als stem gekozen te zijn door en voor dit wereldwijd bekende bedrijf!   
Huisbaasje is de onafhankelijke energieservice van de Consumentenbond. Met de meetset en app heb je inzicht in je dagelijks elektriciteits- en gasverbruik. Voor de Consumentenbond heb ik de Huisbaasje campagne ingesproken.
Voor de Veiligheidsregio Haaglanden heb ik een aantal video's ingesproken. Dit over onder andere de Verpleegkundig Centralist van de Meldkamer Ambulancezorg. Leerzaam en interessant!

Vanaf heden ben ik "de stem" van Leapp. Je hoort mij o.a. in de pre-rolls en landelijke radiocampagne van de nummer 1 leverancier in refurbished Apple producten.

De reuzenpanda's zijn aangekomen in Ouwehands Dierenpark! Leuk om de voice-overs in te mogen spreken voor de filmpjes over Wu Wen en Xing Ya voor het park!
Leuke campagne ingesproken ter promotie van de stad waar het hoogste gebouw ter wereld staat (828 meter!) en de temperatuur in de winter altijd rond de 25 graden ligt.......Dubai! Te horen via bijna alle landelijke zenders (o.a. Radio 538, Qmusic en Radio 10).
Tijdens de jaarlijkse Startersdag van de Kamer van Koophandel zullen op diverse locaties en online een aantal items worden getoond aan (toekomstige) ondernemers. Voor deze video's sprak ik de voice-overs in.
Voor Van Lanschot Bankiers heb ik een aantal mooie animaties ingesproken over o.a. impact investing.
Leuke landelijke TV commercial ingesproken voor een grote Amerikaanse speelgoedfabrikant. De campagne is binnenkort te zien bij zenders als RTL Telekids en Nickelodeon in Nederland en Vlaanderen.
Een gezellig dagje uit met het hele gezin? Ga naar Attractiepark Toverland! Voor dit park sprak ik onlangs de Duitse TV (en internet) commercial in. Benieuwd hoe Duitse producties met mijn stem klinken? Neem gerust even contact op voor meer informatie.
Van 9 t/m 18 september 2016 wordt het 18e International Film Festival Film by the Sea weer gehouden in Vlissingen. De geproduceerde commercial voor dit grote internationale evenement is te horen via Omroep Zeeland. 
Door het grote succes van Max Verstappen is autosport helemaal booming in Nederland. Voor de Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) deed ik de voice-over voor de videocompilatie van de familiedagen op Circuit Park Zandvoort.
Weer een nieuwe animatie ingesproken voor Ahold/Albert Heijn Nederland. Altijd leuk als dit soort grote bedrijven je stem vaker willen inzetten! 
Leuke campagne ingesproken voor Greenest Carwash, de maatschappelijk betrokken autowasketen met vestigingen verspreid over het land. De commercial en tags zijn te horen op een groot aantal van de publieke regionale omroepen, zoals Omroep West, Radio Gelderland en Radio M Utrecht (beluister ook via de button "demo's" op deze site). 
"1 uur tijdwinst per week met 1 uur ICT training". Dat is het motto van 1uur.nu. Voor dit effectieve concept sprak ik onlangs een leuke animatie in. 
De initiatiefnemers van MySchoolApp en MyOfficeApp hebben een mooie crowdfundingsfilm laten maken om de apps nog beter en professioneler in de markt te kunnen zetten. Ik sprak de voice-over in voor deze promotievideo.
Waarom kiezen voor de hbo-opleiding Creatieve Therapie? Het antwoord krijg je in de promotiefilm welke ik insprak voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).
Wil je oog in oog komen te staan met levensgrote (en levensechte!) dinosaurussen? Ga dan eens langs bij Langoed Tenaxx in Groningen! Naast dino's heeft het landgoed ook een survivalbaan en gezellig restaurant. Voor Landgoed Tenaxx sprak ik onlangs een reeks pakkende radiocommercials in. 
Voor startende technici zijn er veel mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Een leuke animatie over technisch werk op MBO/HBO en WO niveau sprak ik in voor www.technischecarrierekeuze.nl. 
Regelmatig spreek ik schoolfilms en andere educatieve toepassingen in. De promotievideo voor het Zuid-West College in Den Haag is te bekijken (en beluisteren) via de button "Demo's".
Contactloos betalen is de goede nieuwe manier van betalen in winkels. Voor pin.nl sprak ik een instructie (animatie) in over contactloos betalen in Nederland.
Tegenwoordig is alles in 3D te krijgen. Zelfs een mooie op maat gemaakte 3D bril! Voor een grote Limburgse opticien sprak ik onlangs de radiocommercial in. Deze is te horen op de regionale zender L1.
Mmmm sommige opdrachten zijn om je vingers bij af te likken! Voor de Buffentenboer, leverancier van heerlijke buffetten door het hele land, sprak ik onlangs een instructiefilm in. Deze is ook te bekijken bij Demo's.
De 'inpakken en wegweken 2015' van Neckermann Reizen zijn ondersteund met een landelijke campagne op o.a. Radio 538, Q-music en SLAM FM. Ik mocht in deze campagne de mannelijke voice-over rol vertolken.
Tegenwoordig zijn YouTube Commercials ("Pre Rolls") uitermate populair. Voor Igo Post sprak ik een leuke Pre Roll in.
Voor Albert Heijn Nederland sprak ik onlangs een animatie in over marketingstrategieën. Omdat de video voor intern gebruik is (de concurrentie kijkt immers mee...), kan ik helaas de video niet tonen.